Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12118
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 154
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8913
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155561
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1219
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12118
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 154
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8913
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155561
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1219
Składniki
Do gotującego się bulionu dodajemy pokrojony serek topiony. Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy do zupy, przyprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy zupę blenderem. Następnie wlewamy do niej śmietankę lub jogurt Najlepiej zahartować śmietanę, żeby się nie ścięła poprzez wcześniejsze dodanie do niej gorącego wywaru. Posypać szczypiorkiem lub natką pietruszki i podawać z bagietką czosnkową, groszkiem ptysiowym lub grzankami.
Smacznego :)