Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa minestrone"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Marchew oraz ziemniaki obierz, umyj i drobno pokrój razem z czerwoną papryką. Przesmaż na rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj groszek, pocięty w plasterki seler naciowy oraz pozbawioną ogonków i nitek fasolkę szparagową.
Podlej warzywa bulionem, dodaj pokrojone pomidory i dosyp sól oraz pieprz.
Gotuj całość do czasu, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę możesz podawać z makaronem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax