Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i szybki w wykonaniu krem z porów z nutką curry oraz z dodatkiem wędzonego łososia, posypany listkami kolendry:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12817
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1450
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14063
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12817
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1450
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14063
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Składniki
Białe części pora pokroić w krążki i podsmażyć około 5 minut na rozgrzanym maśle. Następnie przełożyć do garnka zalać wywarem warzywnym i gotować 10 minut. Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę, dodać do pora. Gotować do miękkości - około 15 minut, Następnie zostawić do lekkiego ostygnięcia.
Zupę zmiksować na krem, dodać curry oraz sól i pieprz do smaku. Dodać serek i mieszać do rozpuszczenia. Zupę rozlać do talerzyków, dodać kawałki łososia i posypać kolendrą. Smacznego:)