Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie w czasie świat wielkanocnych w moim domu.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Po długim czasie postu serwuję taki barszcz, nie należy on do dietetycznych, jest bardzo tłusty, ale też dobry :) Do wywaru używamy wędzonych np; żeberek, boczku, szynki... Wywar gotujemy z jarzynami i przyprawami. Pod koniec wgniatamy czosnek. Dodajemy kiełbaski. Zabielamy Śmietaną. Podajemy z jajami. Smacznego.