Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy barszcz wigilijny, tradycyjny i zrobiony na własnym zakwasie z buraków.
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 366
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 808
A oto je nie Risotto, ani nie Kaszotto ale ... poznaniackie PYROTTO czyli po...
Odsłon: 318
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 366
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 808
A oto je nie Risotto, ani nie Kaszotto ale ... poznaniackie PYROTTO czyli po...
Odsłon: 318
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w plastry. Zalać wodą, zagotować, dodać opłukane grzyby, jabłko, ziarnka pieprzu oraz listek laurowy. Gotować do miękkości warzyw. Przecedzić, dodać resztę przypraw i kwas z buraków, chwilę pogotować, nie doprowadzając do wrzenia.