Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy barszcz wigilijny, tradycyjny i zrobiony na własnym zakwasie z buraków.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3936
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19921
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3046
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4260
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3936
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19921
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3046
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4260
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w plastry. Zalać wodą, zagotować, dodać opłukane grzyby, jabłko, ziarnka pieprzu oraz listek laurowy. Gotować do miękkości warzyw. Przecedzić, dodać resztę przypraw i kwas z buraków, chwilę pogotować, nie doprowadzając do wrzenia.