Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, aromatyczna i treściwa, może trochę za ciężka na upały ale za to nie wymaga zbyt dużo pracy co jest wielkim plusem
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 985
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 985
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na oleju, dodać pokrojony czosnek i cebulę, posolić, dodać liść laurowy, ziele angielskie, kminek oraz obydwie papryki, podlać wrzącą wodą, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki umyć, posiekać, poddusić na oleju, 3. kiedy mięso będzie prawie miękkie, dodać pieczarki i pomidory a na końcu pokrojoną paprykę i ogórki, 4. mąkę rozprowadzić w zimnej wodzie, wlać do zupy, zagotować, doprawić do smaku solą i ew pieprzem, ja dodałam gotowane kluski śląskie, smacznego