Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
botwinkę bardzo lubię są na nią dziesiątki przepisów. Oto jeden z nich
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1613
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1460
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1613
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1460
Składniki
Buraczki obrać i zagotować w bulionie przez 15 minut. Liście dokładnie opłukać i posiekać wraz z łodygami. Dodać do gotujących się buraczków.
Dodać rozniecony czosnek i sok z cytryny. Przyprawić cukrem, solą i sporą ilością pieprzu. Gotować na małym ogniu następne 10-15 minut.
Podawać z jajkiem ugotowanym na twardo, z gotowanymi ziemniaczkami Każdy już na swoim talerzu dodaje śmietany;) w zależności od upodobań...