Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
botwinkę bardzo lubię są na nią dziesiątki przepisów. Oto jeden z nich
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14576
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Składniki
Buraczki obrać i zagotować w bulionie przez 15 minut. Liście dokładnie opłukać i posiekać wraz z łodygami. Dodać do gotujących się buraczków.
Dodać rozniecony czosnek i sok z cytryny. Przyprawić cukrem, solą i sporą ilością pieprzu. Gotować na małym ogniu następne 10-15 minut.
Podawać z jajkiem ugotowanym na twardo, z gotowanymi ziemniaczkami Każdy już na swoim talerzu dodaje śmietany;) w zależności od upodobań...