Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 piękne pęczki botwinki i pachnący koperek zamieniłam wczoraj w przepyszną wiosenną zupę.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Składniki
Z żeberka i jarzyn gotujemy bulion. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy drobno pokrojone buraczki razem z poszatkowanymi łodygami i liśćmi. Gotujemy ok 15 min do momentu aż buraczki zmiękną. Zaprawiamy zupę śmietaną. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Wsypujemy posiekany koperek. Zupę podajemy z jajkiem i ziemniakami .