Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 piękne pęczki botwinki i pachnący koperek zamieniłam wczoraj w przepyszną wiosenną zupę.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9837
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1616
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 588
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3758
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9837
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1616
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 588
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3758
Składniki
Z żeberka i jarzyn gotujemy bulion. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy drobno pokrojone buraczki razem z poszatkowanymi łodygami i liśćmi. Gotujemy ok 15 min do momentu aż buraczki zmiękną. Zaprawiamy zupę śmietaną. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Wsypujemy posiekany koperek. Zupę podajemy z jajkiem i ziemniakami .