Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 piękne pęczki botwinki i pachnący koperek zamieniłam wczoraj w przepyszną wiosenną zupę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7616
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2706
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7616
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2706
Składniki
Z żeberka i jarzyn gotujemy bulion. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy drobno pokrojone buraczki razem z poszatkowanymi łodygami i liśćmi. Gotujemy ok 15 min do momentu aż buraczki zmiękną. Zaprawiamy zupę śmietaną. Gotujemy jeszcze przez chwilę. Wsypujemy posiekany koperek. Zupę podajemy z jajkiem i ziemniakami .