Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki tylko wkłada się do rondla i trzeba chwilę poczekać. Ta metoda w niewiarygodny sposób wpływa na smak dania i pomaga stworzyć idealną kompozycję!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3050
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 57
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3050
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 57
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Składniki
Użyłam miętusa a to jest dosyć chuda ryba, następnym razem użyje bardziej treściwej ryby bo dla męża danie było zbyt dietetyczne. Rybę oczyściłam i pokroiłam w grubą kostkę. Pomidory sparzyłam i pokroiłam w szóstki. Ziemniaki też. Cebulę posiekałam w kosteczkę.
W rondlu układa się warstwę ryby, potem ziemniaki, cebulę i pomidory, zalewa się wodą. Metoda gotowania: Rondel przykrywa się na 2 h BEZ ODKRYWANIA I MIESZANIA!
Po zdjęciu dania z ognia dodaje się posiekaną zieleninę,papryczkę chili i przeciśnięty czosnek. Soli się do smaku i ponownie stawia na mały ogień na 10 minut. Gotowe!
Smacznego!