Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki tylko wkłada się do rondla i trzeba chwilę poczekać. Ta metoda w niewiarygodny sposób wpływa na smak dania i pomaga stworzyć idealną kompozycję!
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 137
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 271
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 418
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 137
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 271
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 418
Składniki
Użyłam miętusa a to jest dosyć chuda ryba, następnym razem użyje bardziej treściwej ryby bo dla męża danie było zbyt dietetyczne. Rybę oczyściłam i pokroiłam w grubą kostkę. Pomidory sparzyłam i pokroiłam w szóstki. Ziemniaki też. Cebulę posiekałam w kosteczkę.
W rondlu układa się warstwę ryby, potem ziemniaki, cebulę i pomidory, zalewa się wodą. Metoda gotowania: Rondel przykrywa się na 2 h BEZ ODKRYWANIA I MIESZANIA!
Po zdjęciu dania z ognia dodaje się posiekaną zieleninę,papryczkę chili i przeciśnięty czosnek. Soli się do smaku i ponownie stawia na mały ogień na 10 minut. Gotowe!
Smacznego!