Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki tylko wkłada się do rondla i trzeba chwilę poczekać. Ta metoda w niewiarygodny sposób wpływa na smak dania i pomaga stworzyć idealną kompozycję!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 281
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14552
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1708
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16747
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 281
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14552
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1708
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16747
Składniki
Użyłam miętusa a to jest dosyć chuda ryba, następnym razem użyje bardziej treściwej ryby bo dla męża danie było zbyt dietetyczne. Rybę oczyściłam i pokroiłam w grubą kostkę. Pomidory sparzyłam i pokroiłam w szóstki. Ziemniaki też. Cebulę posiekałam w kosteczkę.
W rondlu układa się warstwę ryby, potem ziemniaki, cebulę i pomidory, zalewa się wodą. Metoda gotowania: Rondel przykrywa się na 2 h BEZ ODKRYWANIA I MIESZANIA!
Po zdjęciu dania z ognia dodaje się posiekaną zieleninę,papryczkę chili i przeciśnięty czosnek. Soli się do smaku i ponownie stawia na mały ogień na 10 minut. Gotowe!
Smacznego!