Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na chłodnik.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 588
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2803
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14539
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 588
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2803
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14539
Składniki
Cebulę posiekaj, podsmaż na złoto na oliwie. Oczyść paprykę, pokrój w drobną kosteczkę. Odłóż 2 łyżki papryki, resztę razem z cząstkami pomidorów dodaj do cebuli i chwilę smaż razem. Zalej bulionem i gotuj 15 min. Dopraw. Ochłodź. Zupę zmiksuj na gładki krem. Posyp odłożoną papryką. Udekoruj natką. Możesz podać z grzankami z bułki.