Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny chłodnik z świeżych warzyw z dodatkiem koncentratu buraczanego. Chłodnik smakuje rewelacyjnie. Dobrze schłodzony jest pyszny.
tarka, naczynie wyższe,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112811
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 107
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 241
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 373
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 652
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112811
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 107
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 241
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 373
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 652
Składniki
Ogórki i rzodkiewki dobrze opłukać, osuszyć, obciąć końcówki, a następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Postolic i odstawić na 20 - 30 minut. Po tym czasie odcisnąć nadmiar soku, dodać ugotowane na twardo obrane i pokrojone w kostkę jajka oraz opłukany, poszatkowany szczypiorek. Dodać koncentrat buraczany, wymieszać i zalać kefirem. Ponownie wymieszać do połączenia składników i schłodzić w lodówce. Podawać dobrze schłodzony, udekorowany jajkiem, ogórkiem i rzodkiewką.