Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super orzeźwiająca zupka na upalne dni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i zeszklić na maśle. Dodać kukurydzę, wlać 1,5 szklanki wody i wino. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, następnie ostudzić, zmiksować i zaciągnąć śmietanką. Przyprawić do smaku, schłodzić, rozlać na talerze, skropić oliwą i ozdobić świeżymi ziołami.