Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8458
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8458
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Składniki
Pomidory i ogórki połączyć ze sobą i lekko posolić, odczekać 15 min i odsączyć z soku który puszczą, żeby nie rozrzedziły zupy. Filet doprawić przyprawą do kurczak i podsmażyć na patelni, odstawić żeby wystygł. Połączyć ze sobą odsączone ogórki i pomidory, kurczaka, maślankę, śmietanę jajka i zioła. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Można posypać ziołami.