Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6602
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6602
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
Pomidory i ogórki połączyć ze sobą i lekko posolić, odczekać 15 min i odsączyć z soku który puszczą, żeby nie rozrzedziły zupy. Filet doprawić przyprawą do kurczak i podsmażyć na patelni, odstawić żeby wystygł. Połączyć ze sobą odsączone ogórki i pomidory, kurczaka, maślankę, śmietanę jajka i zioła. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Można posypać ziołami.