Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Składniki
Pomidory i ogórki połączyć ze sobą i lekko posolić, odczekać 15 min i odsączyć z soku który puszczą, żeby nie rozrzedziły zupy. Filet doprawić przyprawą do kurczak i podsmażyć na patelni, odstawić żeby wystygł. Połączyć ze sobą odsączone ogórki i pomidory, kurczaka, maślankę, śmietanę jajka i zioła. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Można posypać ziołami.