Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, smaczna zupa. Warto spróbować.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326382
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12072
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16806
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5476
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326382
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12072
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16806
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5476
Składniki
Kasze jaglaną sparzyć wrzątkiem, a następnie ugotować.
Dynię, obrane marchewki i seler pokroić w kostkę. Do garnka wlać 2 - 2,5 l wody. Wrzucić pokrojone warzywa. Dodać starty na tarce imbir, przyprawy i gotować do miękkości. Usunąć listki laurowe i ziele angielskie. Całość dokładnie zmiksować blenderem. Na talerze nakładać najpierw 3-4 łyżki kaszy jaglanej, a potem nalewać zupę. Przyozdobić jogurtem naturalnym.