Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zupka na obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3424
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3745
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 307
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 547
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3424
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3745
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 307
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 547
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, bardzo drobno posiekać, zrumienić na maśle, wrzucić do gorącego bulionu i gotować około 15 minut. Pod koniec gotowania wlać wino, przyprawić do smaku solą i pieprzem oraz zabarwić karmelem ( karmel zrobić z cukru). Podawać z grzankami można zaciągnąć śmietaną.