Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zupka na obiad.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, bardzo drobno posiekać, zrumienić na maśle, wrzucić do gorącego bulionu i gotować około 15 minut. Pod koniec gotowania wlać wino, przyprawić do smaku solą i pieprzem oraz zabarwić karmelem ( karmel zrobić z cukru). Podawać z grzankami można zaciągnąć śmietaną.