Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte,rozgrzewające danie...
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 274
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 311
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2677
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 274
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 311
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2677
Składniki
Fasole namoczyć na noc.Wędzone żeberko pokroić i gotować z włoszczyzną ok 30 min.Wsypać do wywaru fasolę i gotować do miękkości.Kiełbasę podwawelską pokroić i podsmażyć razem z posiekaną cebulą,dodać do gotującej fasoli.Na koniec wlać przecier pomidorowy i doprawić solą,pieprzem i majerankiem.Należy uważać z solą,ponieważ wędzone żeberko nadaje już słoności potrawie ;-)
Dodałam tym razem kilka plasterków pokrojonego boczku,które zapodziały się w lodówce ;-)
SMACZNEGO