Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może nie wyglada wspaniale ,ale za to smakuje rewelacyjnie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8753
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1291
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10365
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4701
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 783
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8753
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1291
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10365
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4701
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 783
Składniki
Fasolke gotujemy ok 5 min,odcedzamy,kroimy na 3 cm kawałki.Cebule kroimy w kostke,czosnek miazdzymy,Pomidory sparzamy,obieramy ze skórki,usuwamy pestki ze srodka a reszte kroimy w spora kostke.Cebule,czosnek,pomidory i fasolke dusimy przez ok 10 min.Na koniec dodajemy pokrojone oliwki i pokrojona pietruszke.Przyprawiamy solą i pieprzem
Mi troche fasolka sie rozgotowała,ale ogólnie trzeba uwarzac zeby była w całości