Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może nie wyglada wspaniale ,ale za to smakuje rewelacyjnie
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16908
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16908
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Składniki
Fasolke gotujemy ok 5 min,odcedzamy,kroimy na 3 cm kawałki.Cebule kroimy w kostke,czosnek miazdzymy,Pomidory sparzamy,obieramy ze skórki,usuwamy pestki ze srodka a reszte kroimy w spora kostke.Cebule,czosnek,pomidory i fasolke dusimy przez ok 10 min.Na koniec dodajemy pokrojone oliwki i pokrojona pietruszke.Przyprawiamy solą i pieprzem
Mi troche fasolka sie rozgotowała,ale ogólnie trzeba uwarzac zeby była w całości