Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pierwszy przepis dodany na Smakerze.Zupka wg.mnie jest bardzo smaczna i pożywna.Polecam do wypróbowania:) Mam nadzieję,że trafię z moimi przepisami w Wasze gusta:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4575
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień gotować około 1 godz.po tym czasie dodać pokrojone warzywa i gotować około godz.
Gdy fasolka i warzywa będą miękkie dać dwie szczypty majeranku.
Zrobić zasmażkę z masła i mąki,dodać do zupki i doprawić do smaku wg.własnego gustu.
Smacznego!