Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pierwszy przepis dodany na Smakerze.Zupka wg.mnie jest bardzo smaczna i pożywna.Polecam do wypróbowania:) Mam nadzieję,że trafię z moimi przepisami w Wasze gusta:)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień gotować około 1 godz.po tym czasie dodać pokrojone warzywa i gotować około godz.
Gdy fasolka i warzywa będą miękkie dać dwie szczypty majeranku.
Zrobić zasmażkę z masła i mąki,dodać do zupki i doprawić do smaku wg.własnego gustu.
Smacznego!