Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle delikatny i słodkawy. Podany z kleksem śmietany i płatkami migdałów, które dopełniają smak i nadają charakteru. ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1635
Składniki
Cebulę posiekać, podsmażyć na rumiano na oliwie. Zalać wrzątkiem, dodać pokrojone buraki, pieprz i sól. Gotować ok. 10 minut. Po tym czasie zblendować na gładko. Dodać sok z cytryny, nalać zupę do misek. Posypać każdą porcję migdałami i polać łyżką śmietany. Podawać solo lub ze słonymi paluchami.