Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle delikatny i słodkawy. Podany z kleksem śmietany i płatkami migdałów, które dopełniają smak i nadają charakteru. ;)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10761
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3437
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2460
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10761
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3437
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2460
Składniki
Cebulę posiekać, podsmażyć na rumiano na oliwie. Zalać wrzątkiem, dodać pokrojone buraki, pieprz i sól. Gotować ok. 10 minut. Po tym czasie zblendować na gładko. Dodać sok z cytryny, nalać zupę do misek. Posypać każdą porcję migdałami i polać łyżką śmietany. Podawać solo lub ze słonymi paluchami.