Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4432
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 370
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4432
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 370
Składniki
W bulionie warzywnym ugotowałem kotlety sojowe (5 min) ,wyłowiłem ,ostudziłem i pokroiłem w paski. Marchew i seler obrałem i pokroiłem w słupki ,por w plasterki ,paprykę w paski ,czosnek w plasterki. Warzywa dodałem do bulionu ,w którym gotowały się kotlety razem z pokrojonym w paski filetem z kurczaka. Dodałem przyprawy i gotowałem dalej do miękkości warzyw. Następnie dodałem kotlety sojowe i przecier pomidorowy. Całość zagotowałem i doprawiłem pieprzem.