Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wbrew pozorom lekka zupa, którą polecam każdemu ;)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1559
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231967
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1559
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231967
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5058
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Następnie dodać opłukany groch i gotować przez ok. 30 min. Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę, doprawić do smaku.
Następnie jarzyny przełożyć do grochu i gotować przez ok. 15 min. Gołąbka wyciągnąć, mięso obrać i włożyć do garnka. Na końcu do zupy dodać serek i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!