Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wbrew pozorom lekka zupa, którą polecam każdemu ;)
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 642
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 298
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 171
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 709
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 642
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 298
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 171
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 709
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Następnie dodać opłukany groch i gotować przez ok. 30 min. Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę, doprawić do smaku.
Następnie jarzyny przełożyć do grochu i gotować przez ok. 15 min. Gołąbka wyciągnąć, mięso obrać i włożyć do garnka. Na końcu do zupy dodać serek i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!