Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wbrew pozorom lekka zupa, którą polecam każdemu ;)
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2809
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 280
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 245
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2809
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 280
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 245
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Następnie dodać opłukany groch i gotować przez ok. 30 min. Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę, doprawić do smaku.
Następnie jarzyny przełożyć do grochu i gotować przez ok. 15 min. Gołąbka wyciągnąć, mięso obrać i włożyć do garnka. Na końcu do zupy dodać serek i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!