Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wbrew pozorom lekka zupa, którą polecam każdemu ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 453
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 453
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Następnie dodać opłukany groch i gotować przez ok. 30 min. Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę, doprawić do smaku.
Następnie jarzyny przełożyć do grochu i gotować przez ok. 15 min. Gołąbka wyciągnąć, mięso obrać i włożyć do garnka. Na końcu do zupy dodać serek i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!