Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, wbrew pozorom lekka zupa, którą polecam każdemu ;)
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Następnie dodać opłukany groch i gotować przez ok. 30 min. Na rozgrzanym maśle podsmażyć pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę, doprawić do smaku.
Następnie jarzyny przełożyć do grochu i gotować przez ok. 15 min. Gołąbka wyciągnąć, mięso obrać i włożyć do garnka. Na końcu do zupy dodać serek i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!