Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewająca zupa na obiad.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2647
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2647
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pora pokroić i podsmażyć na dwóch łyżkach oliwy, dodać pokrojonego ziemniaka, podsmażyć, zalać gorącym bulionem i gotować 10 minut. Wsypać groszek i gotować jeszcze 8-10 minut. Po ugotowaniu odłożyć ½ szklanki groszku. Zupę zdjąć z ognia i zblendować na gładko i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać posiekaną miętę i znowu zblendować, dodać odłożony groszek i jeszcze przez chwilę podgotować by odłożony groszek się zagrzał.