Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewająca zupa na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12518
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1413
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13538
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5708
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12518
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1413
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13538
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5708
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pora pokroić i podsmażyć na dwóch łyżkach oliwy, dodać pokrojonego ziemniaka, podsmażyć, zalać gorącym bulionem i gotować 10 minut. Wsypać groszek i gotować jeszcze 8-10 minut. Po ugotowaniu odłożyć ½ szklanki groszku. Zupę zdjąć z ognia i zblendować na gładko i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać posiekaną miętę i znowu zblendować, dodać odłożony groszek i jeszcze przez chwilę podgotować by odłożony groszek się zagrzał.