Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewająca zupa na obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5569
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9407
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 200
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5569
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9407
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 200
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pora pokroić i podsmażyć na dwóch łyżkach oliwy, dodać pokrojonego ziemniaka, podsmażyć, zalać gorącym bulionem i gotować 10 minut. Wsypać groszek i gotować jeszcze 8-10 minut. Po ugotowaniu odłożyć ½ szklanki groszku. Zupę zdjąć z ognia i zblendować na gładko i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać posiekaną miętę i znowu zblendować, dodać odłożony groszek i jeszcze przez chwilę podgotować by odłożony groszek się zagrzał.