Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piekę ciasta i niema za zbytnio czasu na obiad ale mimo wszystko zrobiłam przepyszną zupkę na którą podam wam przepis, mam nadzieję że się skusicie, jest naprawdę bardzo dobra, a tym bardziej jak ma się mało grzybów akurat tych a w domu jest co najmniej pięć osób. Naprawdę szczerze polecam.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36642
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3606
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 530
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2904
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36642
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3606
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 530
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2904
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody, dowolne mięso, marchew pokrojoną dowolnie oraz korzenie pietruszki, gotować do miękkości mięsa.
W międzyczasie przygotować grzyby, pokroić je drobno.
Jak już mięso jest miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do miękkości.
Na patelnię dodać masło, wsypać przygotowane wcześniej grzyby i je podsmażyć.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać usmażone grzyby i gotować na wolnym ogniu do miękkości nóżek grzyba ( najlepiej nóżki pokroić jak najdrobniej ), doprawić do smaku ulubioną przyprawą z solą.
Po chwili dodać natkę pietruszki. Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy aby nie było grudek, zalać zupę zagotować.
Na sam koniec dodać koper i zagotować. Zupa wyszła naprawdę bardzo smaczna.