Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na mroźne dni. Super rozgrzewający.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Kapustę płuczemy żeby nie była za kwaśna. Boczek smażmy na maśle 3 min.
Gotujemy żeberka do miękkości,następnie dodajemy kapustę,kiełbasę warzywa i boczek gotujemy aż wszystko będzie miękkie. Mięso obieramy i dodajemy do zupy.Podajemy z ziemniakami.