Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa z kapusty młodej, fasoli, ryżu i ...
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Składniki
Kapustę oczyścić, opłukać, pokrajać w kostkę, usuwając głąb i grube nerwy, zalać wywarem, gotować. Ziemniaki umyć, obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, dodać do kapusty w połowie gotowania razem z ryżem i ugotować do miękkości. Fasolę przebrać, opłukać, zalać zimną wodą, zagotować i pozostawić na 2 godziny, potem ugotować, połączyć z zupą, keczupem, przecierem z moreli i winem, chwilę pogotować, doprawić do smaku.