Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka zimowa zupa, gęsta i aromatyczna
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu ok 30 min, 2. kapustę pokroić w sporą kostkę, pozostałe warzywa obrać i też pokroić, pomidory obrać ze skórki, pokroić, do gotującego się mięsa dodać kapustę, warzywa, liść laurowy oraz 3/4 łyżeczki soli, gotować na małym ogniu, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy, posiekaną natkę i koperek, śmietanę rozmieszać z kilkoma łyżkami wrzątku, dodać do zupy, doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować jeszcze kilka minut, smacznego