Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka zimowa zupa, gęsta i aromatyczna
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4981
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327952
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4981
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327952
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu ok 30 min, 2. kapustę pokroić w sporą kostkę, pozostałe warzywa obrać i też pokroić, pomidory obrać ze skórki, pokroić, do gotującego się mięsa dodać kapustę, warzywa, liść laurowy oraz 3/4 łyżeczki soli, gotować na małym ogniu, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy, posiekaną natkę i koperek, śmietanę rozmieszać z kilkoma łyżkami wrzątku, dodać do zupy, doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować jeszcze kilka minut, smacznego