Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka zimowa zupa, gęsta i aromatyczna
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu ok 30 min, 2. kapustę pokroić w sporą kostkę, pozostałe warzywa obrać i też pokroić, pomidory obrać ze skórki, pokroić, do gotującego się mięsa dodać kapustę, warzywa, liść laurowy oraz 3/4 łyżeczki soli, gotować na małym ogniu, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy, posiekaną natkę i koperek, śmietanę rozmieszać z kilkoma łyżkami wrzątku, dodać do zupy, doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować jeszcze kilka minut, smacznego