Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś jest tak ponury że zachciało mi się kwaśnej zupy, tak więc ugotowałam.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 860
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 813
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 466
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 860
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 813
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 466
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte porcje oraz marchew pokrojoną dowolnie i gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę.
Po chwili dodać kaszę jęczmienną i gotować do miękkości ziemniaków i kaszy.
Jak już ziemniaki z kaszą są miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę.
Po chwili dodać majeranek i gotować do miękkości kapusty.
Uwielbiam taką zupkę z bardzo dużą ilością pieprzu ziołowego.