Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa, którą polecam w sezonie zimowym :)
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12506
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 892
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12506
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 892
Składniki
Skrzydełko zagotować dodać zieleninę, marchewkę i ziemniaki pokrojone w plastry. Gotować do miękkości z dodatkiem przypraw.
Na oliwie usmażyć cebulę pokrojoną w plastry. Następnie do blendera przełożyć cebulę, warzywa, obrane mięso i dodać serek. Całość dokładnie zmiksować
Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i usmażyć w głębokim tłuszczu. Zupę podawać z kleksami ze śmietany i odsączonymi z tłuszczu, smażonymi ziemniakami. Smacznego!