Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa, którą polecam w sezonie zimowym :)
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 236
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 967
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 247
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 236
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 967
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 247
Składniki
Skrzydełko zagotować dodać zieleninę, marchewkę i ziemniaki pokrojone w plastry. Gotować do miękkości z dodatkiem przypraw.
Na oliwie usmażyć cebulę pokrojoną w plastry. Następnie do blendera przełożyć cebulę, warzywa, obrane mięso i dodać serek. Całość dokładnie zmiksować
Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i usmażyć w głębokim tłuszczu. Zupę podawać z kleksami ze śmietany i odsączonymi z tłuszczu, smażonymi ziemniakami. Smacznego!