Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa, którą polecam w sezonie zimowym :)
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 993
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 305
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 429
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 284
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 993
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 305
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 429
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 284
Składniki
Skrzydełko zagotować dodać zieleninę, marchewkę i ziemniaki pokrojone w plastry. Gotować do miękkości z dodatkiem przypraw.
Na oliwie usmażyć cebulę pokrojoną w plastry. Następnie do blendera przełożyć cebulę, warzywa, obrane mięso i dodać serek. Całość dokładnie zmiksować
Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i usmażyć w głębokim tłuszczu. Zupę podawać z kleksami ze śmietany i odsączonymi z tłuszczu, smażonymi ziemniakami. Smacznego!