Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna zupa w formie kremu to moja propozycja na obiad dla każdego ;)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1516
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 702
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1516
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 702
Składniki
Gołąbka zagotować. Na maśle usmażyć czosnek, cebulę i cukinię. Do wywaru dodać pokrojone ziemniaki i marchewkę, doprawić. Gotować do miękkości. Do garnka przełożyć usmażone warzywa.
Mięso z gołąbka obrać, dodać do zupy i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. z łyżką śmietany i czipsami z ziemniaków. Smacznego!