Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna zupa w formie kremu to moja propozycja na obiad dla każdego ;)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Gołąbka zagotować. Na maśle usmażyć czosnek, cebulę i cukinię. Do wywaru dodać pokrojone ziemniaki i marchewkę, doprawić. Gotować do miękkości. Do garnka przełożyć usmażone warzywa.
Mięso z gołąbka obrać, dodać do zupy i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. z łyżką śmietany i czipsami z ziemniaków. Smacznego!