Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Cebule pokroić,czosnek również,w garnku podgrzać oliwę,dodać cebulę i następnie czosnek.
Marchew obrać i pokroić w talarki,wrzucić do garnka z cebulą i czosnkiem,podusić wszystko razem ok.10 min
Dodać do marchwi wywar drobiowy i gotować do momentu gdy marchew będzie miękka,dodajemy rozmaryn i pokrojoną drobno papryczkę chili. Zestawiamy z ognia blendujemy całość na krem,dodajemy sól,pieprz, imbir oraz mleczko kokosowe. Smacznego!!!