Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja klasycznej zupy pomidorowej. Można podawać z groszkami ptysiowym i lub ziołowymi grzankami.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15349
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 723
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15349
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 261
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 723
Składniki
Warzywa obieramy, zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości (jeśli zostały nam z niedzielnego rosołu - nadadzą się idealnie). Dodajemy przecier pomidorowy i ser feta. Wszystko razem blendujemy na gładki krem. Doprawiamy wg uznania. UWAGA: ser feta jest słony, więc z solą ostrożnie! Krem przelewamy do miseczek, posypujemy ulubionymi ziołami. Smacznego!