Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja klasycznej zupy pomidorowej. Można podawać z groszkami ptysiowym i lub ziołowymi grzankami.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5379
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 903
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11819
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5083
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1344
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5379
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 903
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11819
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5083
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1344
Składniki
Warzywa obieramy, zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości (jeśli zostały nam z niedzielnego rosołu - nadadzą się idealnie). Dodajemy przecier pomidorowy i ser feta. Wszystko razem blendujemy na gładki krem. Doprawiamy wg uznania. UWAGA: ser feta jest słony, więc z solą ostrożnie! Krem przelewamy do miseczek, posypujemy ulubionymi ziołami. Smacznego!