Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, gęsty krem to wspaniała propozycja dla lubiących dobrze zjeść ;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115557
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7866
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2969
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115557
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7866
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2969
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Składniki
Gołąbka zagotować z zielonym selerem i umytym porem. Gotować przez ok. 20 min. Na patelni stopić masło i dodać obrany i pokrojony seler, przyprawić i dusić do miękkości.
Usmażonego selera przełożyć do zupy i gotować całość przez ok. 10 min. Potem gołąbka wyciągnąć, obrać mięso. Zupę przestudzić i dodać mięso. Całość zmiksować na gładki krem.
Podawać z kleksem ze śmietany i paluszkami grissini. Smacznego!