Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, gęsty krem to wspaniała propozycja dla lubiących dobrze zjeść ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11436
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11967
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2102
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11436
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11967
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2102
Składniki
Gołąbka zagotować z zielonym selerem i umytym porem. Gotować przez ok. 20 min. Na patelni stopić masło i dodać obrany i pokrojony seler, przyprawić i dusić do miękkości.
Usmażonego selera przełożyć do zupy i gotować całość przez ok. 10 min. Potem gołąbka wyciągnąć, obrać mięso. Zupę przestudzić i dodać mięso. Całość zmiksować na gładki krem.
Podawać z kleksem ze śmietany i paluszkami grissini. Smacznego!