Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, gęsty krem to wspaniała propozycja dla lubiących dobrze zjeść ;)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3322
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1371
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2120
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3322
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1371
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2120
Składniki
Gołąbka zagotować z zielonym selerem i umytym porem. Gotować przez ok. 20 min. Na patelni stopić masło i dodać obrany i pokrojony seler, przyprawić i dusić do miękkości.
Usmażonego selera przełożyć do zupy i gotować całość przez ok. 10 min. Potem gołąbka wyciągnąć, obrać mięso. Zupę przestudzić i dodać mięso. Całość zmiksować na gładki krem.
Podawać z kleksem ze śmietany i paluszkami grissini. Smacznego!