Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalnie pyszna i lekka ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425242
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10751
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425242
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10751
Składniki
Cukinię obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki, a następnie ugotować w małej ilości wody.
Ugotowaną cukinię odcedzić z nadmiaru wody i zblendować z dodatkiem przypraw oraz ostropestu.
Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 3 minuty pod przykryciem, odcedzić.
Zupę podawać z dodatkiem jogurtu naturalnego i koperku.