Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z buraczków to zdrowa i szybka zupa.
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 54
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 73
Pyszny sos gdzie główną rolę gra papryka. Jest idealny do zawekowania na zimę...
Odsłon: 85
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 39
Z końcem lata warto zamknąć jego owoce w słoikach, żebyśmy mogli się nimi cie...
Odsłon: 54
W sezonie pomidorowym warto przygotować taki sos na zapas. Podczas zimy taki...
Odsłon: 73
Pyszny sos gdzie główną rolę gra papryka. Jest idealny do zawekowania na zimę...
Odsłon: 85
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 39
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę i zeszklić na łyżce masła w garnku. Ziemniaki,buraki,pietruszkę i jabłko,obrać i pokroić w kostkę.Dodać do cebulki,podusić razem,następnie dodać dymkę pokrojoną w krążki i zalać wszystko wywarem drobiowym.
Gotować na małym ogniu około 40 minut,aż wszystkie warzywa będą miękkie,pod koniec doprawić solą i pieprzem. Gdy już mamy warzywa miękkie całość blendujemy. Podajemy na ciepło,u mnie posypany krem buraczany parmezanem. Smacznego!!!