Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16486
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16486
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5301
Składniki
Na oliwie podsmażyć plasterki piersi z kurczaka. Pierść zdjąć z pateli i na tym samym tłuszczu podsmazyc rozdrobniony czosek i posiekaną cebulę,
Do bulionu wlać cebulkę z czosnkiem i dodać dynię. Dusić 10 min. Następnie dodać puszkę pomidorów. I dusic kolejne 10 minut. Całość zblendować na gładką masę. Dodać śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z kawałkami kurczaka