Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3019
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3019
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Składniki
Z warzyw, pieczarek i nóg ugotować rosół. Po ugotowaniu rosołu warzywa wyrzucić, pieczarki odłożyć ,a mięso oddzielić od skóry i kości, po czym dodać je z pieczarkami z powrotem do rosołu, dodać mąkę rozrobioną ze śmietaną i odrobiną rosołu, zmiksować. Do zmiksowanej zupy dodać gałkę muszkatołową, imbir i doprawić solą i pieprzem.