Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1031
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 551
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1031
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 551
Składniki
Z warzyw, pieczarek i nóg ugotować rosół. Po ugotowaniu rosołu warzywa wyrzucić, pieczarki odłożyć ,a mięso oddzielić od skóry i kości, po czym dodać je z pieczarkami z powrotem do rosołu, dodać mąkę rozrobioną ze śmietaną i odrobiną rosołu, zmiksować. Do zmiksowanej zupy dodać gałkę muszkatołową, imbir i doprawić solą i pieprzem.