Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 683
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12452
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 683
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12452
Składniki
Z warzyw, pieczarek i nóg ugotować rosół. Po ugotowaniu rosołu warzywa wyrzucić, pieczarki odłożyć ,a mięso oddzielić od skóry i kości, po czym dodać je z pieczarkami z powrotem do rosołu, dodać mąkę rozrobioną ze śmietaną i odrobiną rosołu, zmiksować. Do zmiksowanej zupy dodać gałkę muszkatołową, imbir i doprawić solą i pieprzem.