Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa krem o mocno grzybowym smaku. Nie trzeba dodawać do niej żadnych wzmacniaczy smakowych. Sama w sobie smakuje nieziemsko. Przy podaniu można polać odrobiną oliwy truflowej, która dobrze podkreśli grzybowy smak.
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2826
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 605
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 190
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 725
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 272
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2826
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 605
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 190
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 725
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 272
Składniki
W garnku z grubym dnem roztopić łyżkę masła. Cebulę obrać o drobno pokroić. Zeszklić na maśle cebulę z lekko rozgniecionymi ząbkami czosnku. Listki rozmarynu drobno posiekać i dołożyć do cebuli i czosnku. Dodać do garnka oczyszczone i pokrojone podgrzybki. Chwilę wszystko przesmażyć i zalać bulionem. Gotować na małym ogniu pod przykryciem ok.20 minut. Zmiksować zupę do postaci kremu. Dodać sól i pieprz do smaku. Lekko podgrzać zupę, bez doprowadzania do wrzenia. Podawać z kwaśną śmietanką i grzanką.