Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty, smaczny i szybki w przygotowaniu krem, który przygotujesz w 30 minut. Jest delikatny, a chrupkości nadaje dodatek prażonych migdałów.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1602
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1004
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1602
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1004
Składniki
Czosnek drobno posiekać i rozetrzeć z solą. Cebulę pokroić w drobną kostkę, a pora w półplasterki. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić kolejno cebulę i przesmażyć pora. Następnie dodać czosnek i przełożyć do bulionu. Gotować przez 10 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem białym mielonym.
Zupę podawać z prażonymi płatkami migdałów. Zupa jest gotowa;) Smacznego!