Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty, smaczny i szybki w przygotowaniu krem, który przygotujesz w 30 minut. Jest delikatny, a chrupkości nadaje dodatek prażonych migdałów.
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 73
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5583
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6839
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 73
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5583
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6839
Składniki
Czosnek drobno posiekać i rozetrzeć z solą. Cebulę pokroić w drobną kostkę, a pora w półplasterki. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić kolejno cebulę i przesmażyć pora. Następnie dodać czosnek i przełożyć do bulionu. Gotować przez 10 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem białym mielonym.
Zupę podawać z prażonymi płatkami migdałów. Zupa jest gotowa;) Smacznego!