Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232226
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232226
Składniki
1. w garnku rozgrzać olej lub masło, wrzucić pokrojona cebulę, lekko poddusić (nie rumienić), dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, selera i czosnek, chwile podsmażyć, zalać wodą lub bulionem, zagotować, dodać sól i jarzynkę, gotować do miękkości, zupę zmiksować, dodać starty na tarce ser, podgrzewać aż ser się rozpuści, doprawić sola i pieprzem, 2. rozgrzać odrobinę oleju, usmażyć grzanki, podawać razem z zupą, którą można posypać posiekaną natka, smacznego