Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
1. w garnku rozgrzać olej lub masło, wrzucić pokrojona cebulę, lekko poddusić (nie rumienić), dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, selera i czosnek, chwile podsmażyć, zalać wodą lub bulionem, zagotować, dodać sól i jarzynkę, gotować do miękkości, zupę zmiksować, dodać starty na tarce ser, podgrzewać aż ser się rozpuści, doprawić sola i pieprzem, 2. rozgrzać odrobinę oleju, usmażyć grzanki, podawać razem z zupą, którą można posypać posiekaną natka, smacznego