Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
Składniki
1. w garnku rozgrzać olej lub masło, wrzucić pokrojona cebulę, lekko poddusić (nie rumienić), dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, selera i czosnek, chwile podsmażyć, zalać wodą lub bulionem, zagotować, dodać sól i jarzynkę, gotować do miękkości, zupę zmiksować, dodać starty na tarce ser, podgrzewać aż ser się rozpuści, doprawić sola i pieprzem, 2. rozgrzać odrobinę oleju, usmażyć grzanki, podawać razem z zupą, którą można posypać posiekaną natka, smacznego