Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje jak puree, lecz konsystencja jest rzadsza :)
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 664
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75586
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1637
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 664
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75586
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1637
Składniki
Cebule obierz, poszatkuj. Obrane ziemniaki pokrój na kawałki. Zeszklij razem na maśle . Zalej bulionem. Doprowadź do wrzenia. Dodaj poszatkowanego selera i marchew. Gotuj około 30 minut.
Ser zetrzyj. Boczek pokrój na kawałki. Wymaż na patelni. Ugotowaną zupę zblenduj na gładki krem. Dodaj gęstą kwaśną śmietanę, wymieszaj. Krem dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Zupę rozlej do talerzy, posyp serem i boczkiem