Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje jak puree, lecz konsystencja jest rzadsza :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11928
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8668
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155387
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1170
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11928
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8668
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155387
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1170
Składniki
Cebule obierz, poszatkuj. Obrane ziemniaki pokrój na kawałki. Zeszklij razem na maśle . Zalej bulionem. Doprowadź do wrzenia. Dodaj poszatkowanego selera i marchew. Gotuj około 30 minut.
Ser zetrzyj. Boczek pokrój na kawałki. Wymaż na patelni. Ugotowaną zupę zblenduj na gładki krem. Dodaj gęstą kwaśną śmietanę, wymieszaj. Krem dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Zupę rozlej do talerzy, posyp serem i boczkiem