Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne rozgrzewająca
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8515
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8515
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 558
Składniki
Cebulę siekamy, seler drobno kroimy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu, przez ok. 10 min. Następnie dodajemy curry, chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Gotujemy 35 min na małym ogniu, studzimy i dokładnie miksujemy. Następnie mieszamy ze śmietaną, ponownie zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.