Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne rozgrzewająca
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4474
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12132
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6886
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4474
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12132
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6886
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5644
Składniki
Cebulę siekamy, seler drobno kroimy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu, przez ok. 10 min. Następnie dodajemy curry, chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Gotujemy 35 min na małym ogniu, studzimy i dokładnie miksujemy. Następnie mieszamy ze śmietaną, ponownie zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.