Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kremowa zupa grzybowa"
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plastry, czosnek zmiażdżyć, cebulę posiekać, poddusić na maśle.
Grzyby moczyć przez ok. 20 minut, posiekać, dodać do pieczarek i cebuli, zalać bulionem, dodać zioła i przyprawy, gotować ok. pół godziny.
Śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru (by się nie zwarzyła), dodać do całości, zmiksować na gładko, posypać posiekaną natką. Zupę dekorować kawałkami grzybów.Źródło: Twoje Imperium