Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy chłodnik z awokado podany z niebanalnymi dodatkami. Pięknie się prezentuje na talerzu, ale jeszcze lepiej smakuje.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 381
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 157
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 155
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 82
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 381
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 157
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 155
Składniki
Do kielicha blendera wkładamy pokrojone awokado, listki szpinaku, ząbek czosnku i koperek. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dokładamy jogurt. Miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Kremowy chłodnik wykładamy na głębokie talerze. Na wierzchu układamy kawałki łososia, plasterki jajek, półplasterki kiwi i listki szpinaku. Posypujemy koperkiem, czerwonym pieprzem i chili.