Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Unikalny skład, neutralizuje nadmiar kwasów żołądkowych, zwalcza zgagę, działa przeciwwirusowo. Jest lekkostrawny i czyści jelita od środka.
Składniki
Warzywa obieramy i ścieramy na tarce. Do garnka wlewamy wodę dodajemy warzywa. Następnie dodajemy opłukaną kaszę jaglaną (należy ją opłukać w miseczce,kilka razy zmieniając wodę). Gotujemy ok.15-20 min.Pod koniec dodajemy posiekany koperek i natkę pietruszki. Na sam koniec dodajemy oliwę z oliwek mieszamy ,doprawiamy solą i pieprzem. Ten lekki krupniczek można jeść na śniadanie,można zabrać ją w pojemniku np.do pracy i jeść kiedy zgłodniejemy.Można ją jeść nawet na kolację. Zupka neutralizuje nadmiar kwasów żołądkowych, zwalcza zgagę, odśluzowuje i działa przeciwwirusowo. Jest lekkostrawna i czyści jelita od środka. Wspomaga cały układ pokarmowy, żołądek i wątrobę. SMACZNEGO!!!