Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 985
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 840
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12611
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 985
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 840
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12611
Składniki
Mięso zagotowac w osolonej wodzie, zdjąc pianę. Dodac warzywa i przyprawy (i grzybek), gotowac do miękkości.
Ziemniaki pokroic w kostkę (o boku. ok. 2 cm), dodac do wywaru wraz z kaszą. Podgotowac ok. 15-20 minut. Podawac posypane natką pietruszki lub ulubionymi ziołami. Smacznego.