Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1657
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2709
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1657
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2709
Składniki
Mięso zagotowac w osolonej wodzie, zdjąc pianę. Dodac warzywa i przyprawy (i grzybek), gotowac do miękkości.
Ziemniaki pokroic w kostkę (o boku. ok. 2 cm), dodac do wywaru wraz z kaszą. Podgotowac ok. 15-20 minut. Podawac posypane natką pietruszki lub ulubionymi ziołami. Smacznego.