Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik gotowany na gęsinie ma niecodzienny smak. Niby tylko inny wywar, a zupa nabiera całkiem innego smaku.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47634
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165266
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47634
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165266
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Składniki
Skrzydła włóż do garnka, dodaj liście, ziele i pieprz. Zalej 3 litrami wody. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 h. Dodaj oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę. Po 15 minutach dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kaszę. Gotuj przez 20 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą.