Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik gotowany na gęsinie ma niecodzienny smak. Niby tylko inny wywar, a zupa nabiera całkiem innego smaku.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5587
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1073
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12144
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1503
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5587
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1073
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12144
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5153
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1503
Składniki
Skrzydła włóż do garnka, dodaj liście, ziele i pieprz. Zalej 3 litrami wody. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 h. Dodaj oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę. Po 15 minutach dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kaszę. Gotuj przez 20 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą.