Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik gotowany na gęsinie ma niecodzienny smak. Niby tylko inny wywar, a zupa nabiera całkiem innego smaku.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6449
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 58
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6449
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 58
Składniki
Skrzydła włóż do garnka, dodaj liście, ziele i pieprz. Zalej 3 litrami wody. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj na małym ogniu przez ok. 1 h. Dodaj oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę. Po 15 minutach dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kaszę. Gotuj przez 20 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą.