Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed daniem głównym warto pamiętać o...porządnej rozgrzewce! ;) Tym razem stawiam na aromatyczny krupnik na drobiowych podrobach :) Startujemy? Jak przygotować krupnik na drobiowych podrobach - sprawdzony przepis krok po kroku. Pięknie polecam!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5681
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2008
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 92
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 237
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5681
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2008
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 92
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 237
Składniki
W garnku zagotowujemy wodę lub rosół, dodajemy oczyszczone podroby, obsmażone mięso, warzywa oraz pozostałe składniki (za wyjątkiem koperku oraz natki pietruszki), gotujemy około 20 minut.
Z zupy wyjmujemy mięso oraz podroby, kroimy w paseczki lub kostkę, wrzucamy z powrotem do zupy, dodajemy posiekaną zieleninę i gotowe. Smacznego :)