Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed daniem głównym warto pamiętać o...porządnej rozgrzewce! ;) Tym razem stawiam na aromatyczny krupnik na drobiowych podrobach :) Startujemy? Jak przygotować krupnik na drobiowych podrobach - sprawdzony przepis krok po kroku. Pięknie polecam!
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 566
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75422
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1607
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 566
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75422
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1607
Składniki
W garnku zagotowujemy wodę lub rosół, dodajemy oczyszczone podroby, obsmażone mięso, warzywa oraz pozostałe składniki (za wyjątkiem koperku oraz natki pietruszki), gotujemy około 20 minut.
Z zupy wyjmujemy mięso oraz podroby, kroimy w paseczki lub kostkę, wrzucamy z powrotem do zupy, dodajemy posiekaną zieleninę i gotowe. Smacznego :)