Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca i sycąca zupka z kaszą pęczak, idealna na obiad na zimowe chłody.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 204
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 880
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 496
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666461
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 204
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 880
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 496
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666461
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą, zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa i przyprawy. Kaszę opłukaj dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj do miękkości mięsa i kaszy około 30 minut. Przed podaniem posyp natką pietruszki.