Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca i sycąca zupka z kaszą pęczak, idealna na obiad na zimowe chłody.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12675
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12675
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą, zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa i przyprawy. Kaszę opłukaj dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj do miękkości mięsa i kaszy około 30 minut. Przed podaniem posyp natką pietruszki.