Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca i sycąca zupka z kaszą pęczak, idealna na obiad na zimowe chłody.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 338
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 338
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą, zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa i przyprawy. Kaszę opłukaj dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj do miękkości mięsa i kaszy około 30 minut. Przed podaniem posyp natką pietruszki.