Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca i sycąca zupka z kaszą pęczak, idealna na obiad na zimowe chłody.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą, zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa i przyprawy. Kaszę opłukaj dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj do miękkości mięsa i kaszy około 30 minut. Przed podaniem posyp natką pietruszki.