Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, rozgrzewająca i sycąca zupka z kaszą pęczak, idealna na obiad na zimowe chłody.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 473
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3273
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 473
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3273
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą, zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojone warzywa i przyprawy. Kaszę opłukaj dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj do miękkości mięsa i kaszy około 30 minut. Przed podaniem posyp natką pietruszki.