Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa w smaku jest bardzo delikatna, choć aromatów w niej nie brak. Idealnie nadaje się na lekki, sycący obiad.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 60
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 163
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9125
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 60
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 163
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9125
Składniki
Mięso myjemy, zalewamy zimną wodą (1,5 l), zagotowujemy, usuwamy szumowinę. Warzywa obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, ziemniaki w kostkę. Podsmażamy na maśle razem z zielem i liściem laurowym. Dodajemy do zupy. Gotujemy 10 min. Do zupy dodajemy kasze, zmiażdżony nożem czosnek, pokruszone kapelusze grzybów i gotujemy do miękkości kasz. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i lubczykiem.