Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7486
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7486
Składniki
Pokroić parówkę w drobną kostkę. W garnku podsmażyć parówkę z papryka w proszku. Papryki umyć,wyciąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Cukinie umyć pokroić w kostkę. Pomidory obrać ze skórki i pokroić w na ćwiartki.
Gdy parówka się podsmaży dodać papryki wraz z cukinią i dusić na małym ogniu na sam koniec dodać pomidory resztę przypraw wraz z przecierem pomidorowym i dusić jeszcze ok.10 min. Smacznego!!!